El passat dia 6 de febrer, vam celebrar al hotel Montblanc de Barcelona una Master Class de color Sens.ùs.

Mes de 60 persones es van reunir per extreure el màxim partit a les tecnologies dels nostres colors, MC2 el color sense amoníac, resorcinol, ni PPD’s que està sent la sensació allà on arriba.  InBlonde, els matiçadors pels rossos més atrevits i els colors d’última tendència. Giulietta el tint amb amoníac que dona una luminiscencia espectacular i Direct Color el fantasía amb la gama mes complert del mercat.

Alessandro Marchetti, Montse Becerra, Serena Princi i Diego Gonzalez van dirigir la sesió impartint coneixement avançat de Sens.ùs i realitzant tres feines exquisides.

 

aquí teniu les feines des-de el principi

             Cristina                                       Jose                                        Judith

 

 

 

 

 

 

 

Cristina :

Deco Dust Plus a mitjos y puntes a 10 volums 30′, arrastrar i tornar a posar Deco Dust Plus a 10 volums 30′ mes.

Posar Deco Dust Plus d’arrels a puntes a 20 volums 35′

Rentarr y matitzar amb Tonner Platinium Dawn de InBlonde.

Meches triangulars frontals amb Tonner Liliac Couch de InBlone + Tonner Ice Morning de InBlonde + Tonner Clear de InBlonde amb Cream Activator de 6 volums 15′ rentar i llest.

Jose:

Deco Violet a 20 volums a mitjos i puntes 35′, arrastrar i tornar a depositar una deco nova 30′ mes, arrastrar i aplicar Deco Cream a 20 volums de arrel a puntes 30′.

Rentar amb xampú silver de InBlonde, assecar l’exces d’aigua y matitzar les arrels amb el tonner Steel Blue de InBlonde amb Cream Activator de 6 volums i puntes Tonner Steel Blue + Tonner Ice Morning de InBlonde amb Cream Activator de 6 volums 10′ rentar i llest.

 

Judith:

Tenyir amb MC2 7/4 a 30 volums d’arrels a puntes 35′ rentar i assecar.

Colocar el Capello Mágico i aplicar a les metxes Deco Dust Plus a mitjos y puntes a 10 volums 30′.

Rentar i matitzar amb Fard /34 i llest.

 

A la tarda, els assistents van poguer treballar amb les models i provar mes de 10 feines diferents. T’esperem a la propera!